Onze favoriete kleuren

Dit zijn een paar van onze favoriete kleuren van Sweden Nails. Het zijn mooie zachte kleuren voor deze zomer, waardoor je met leuke stijlvolle nagels de zomer in kan gaan.

Klik hier om de nagellakjes van Sweden Nails te bekijken.

Onze favoriete kleuren

Naast dat dit onze favoriete kleuren zijn, zijn wij ook erg fan van de dekking en zachte kleuren. Bij natuurlijke kleuren denk je vaak aan roze tinten, maar hoe mooi is de gele kleur? Door een subtiele glitter in de roze nagellak geeft het de roze kleur een frisse en zomerse look. Naast de mooie kleur zijn alle 5 de kleuren gemakkelijk aan te brengen en hebben een mooie dekking. Met een base en topcoat blijven de kleuren goed zitten en schilferen niet af.

Sweden Nails

Sweden Nails is gericht op het maken van nagellakjes die niet schadelijk zijn voor de natuurlijke nagel. Dit doen ze door natuurlijke ingrediënten te gebruiken. De vraag naar nagellakjes die niet schadelijk zijn voor de natuurlijke nagel en eventueel veganistisch zijn neemt erg toe. Daarom focust Sweden Nails zich erop om dit zo goed mogelijk na te streven, zodat iedereen gebruik kan maken van hun nagellak. Ook mensen met allergieën. Verder is de nagellak dierproef vrij en glutenvrij.

Tagged , , , , , ,