Nagellak Sweden Nails

De collectie nagellak van Sweden Nails bestaat uit vele verschillende soorten kleurtjes. Het merk richt zich op de beste ingrediënten voor natuurlijke nagels. Nagellak Sweden Nails is 10 free zonder de volgende ingrediënten. Het bevat namelijk GEEN Formaldehyde, Formaldehyde hars, Tolueen, Dibutylftalaat, Kamfer, Parabenen, Xyleen, Ethyl, Tosylamide, MeHq en HQ.

Nagellak Sweden Nails

Het label Sweden Nails richt zich op de beste ingrediënten die zacht zijn voor de natuurlijke nagels. De vraag naar zachte ingrediënten, veganistische producten etc. neemt bij de consument echt toe. Dus voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg goed. Ook is de lak 100% veganistisch en glutenvrij. De nagellak is dierproefvrij.

Het verschil tussen gellak en nagellak

Het grote verschil tussen gel nagellak en gewone nagellak is dat de gel variant langer blijft zitten op je nagels dan de gewone nagellak. Dit komt door de gel die aan de nagellak is toegevoegd bij de gellak en daardoor blijft deze nagellak langer en beter op je nagels zitten. Zowel nagellak als gellak zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Van natuurlijke nude kleuren tot fel rood of blauwe lak. De meeste gewone nagellak blijft ongeveer 7 dagen op je nagels zitten. Zit je er niet op te wachten om iedere week je nagels opnieuw te lakken, dan kies je voor gellak. Gellak blijft namelijk wel tot 2 weken stevig en goed op je nagels zitten. Sommige gellak blijft zelfs tot 3 of 4 weken zitten.

Klik hier om Sweden Nails nagellak te shoppen!

Klik hier om naar onze social media te gaan!

Tagged , , ,