roze nagellakjes

Over Nagellakjes.nl

Nagellakjes is ontstaan uit een jarenlange passie voor nagels.

Al bijna 30 jaar in de nagels…. wij zijn gestart met een nagelsalon waar 6 nagelstylistes full-time aan het werk waren met het mooi maken van nagels. Na een paar jaar zijn wij begonnen met een groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling waar merken als Caption, Sweden Nails, NLC, Orly, Essie en nog meer merken verkocht worden.

Wij krijgen al heel erg lang vragen van de consument of ze producten bij ons kunnen kopen. Dat was voor kort niet mogelijk omdat wij als groothandel niet aan de consument leveren. Maar daar is nu verandering in gekomen. Nu hebben we speciaal voor al onze nagellakjes een webshop gemaakt.

Wij wensen iedereen fijn shop plezier en we horen graag als we u kunnen helpen of adviseren.

Team Nagellakjes.nl

Team Member

Gaby-1

Gaby

Eigenaresse

Mijn passie is al meer dan 30 jaar nagels! Daarvan is nagellak met al de verschillende kleuren een groot onderdeel.
Deze passie kan ik door middel van deze webshop mooi delen met dames die graag hun nagels lakken met een goede kwaliteit nagellak. In deze webshop worden dan ook alleen maar nagellak merken verkocht van professionele kwaliteit die ook in de salons worden gebruikt.

Ik wens u veel shop plezier.

Claar

Claartje

Hoofd magazijn

Claartje werkt al meer dan 15 jaar in de nagelbranche als verantwoordelijke voor het magazijn vol nagellakken.
Zij zorgt samen met haar collega ervoor dat de pakketjes mooi worden ingepakt en worden verstuurd naar u.

Marjon

Marjon

Secretaresse

Marjon werkt op kantoor en zij ondersteunt het hele team zodat de hele routing van de orders goed verloopt en de hele administratie en voorbereidingen daar omheen.

Sanae

Vestigingsmanager groothandel assistente

Sanae is geheel verantwoordelijk voor de webshop en niet te vergeten social media en het mailbestand. Zij zorgt dat iedereen op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste trends en/of producten via social media. Verder organiseert Sanae samen met Gaby de trainingen, evenementen en de beurs.

Imke

Management assistent

Imke kijkt als management assistent naar de mogelijkheden voor nagellakjes.nl om meer bekendheid te krijgen. Ze assisteert Marjon en Sanae op kantoor en zij ondersteunt het hele team met administratie en voorbereidingen daar omheen.