Outfit of the day


Wat is er nu beter dan je nageltjes met je outfit combineren. Hiervoor hebben wij het concept outfit of the day bedacht. Hierbij posten wij iedere donderdag een foto waarbij wij de leukste outfits combineren met de mooiste kleuren nagellak en gellak. Zo kun je precies zien welke kleurtjes wij hebben en met wat voor kleding het leuk te combineren is.

Wat houd outfit of the day in?

Het is bijna niet meer te missen. Elke keer wanneer je door je Instagram, Facebook of Tiktok scrollt kom je ze wel tegen. #OOTD. Het concept waarbij influencers een foto maken van hun outfit en hierbij uitleggen van welke winkels de kledingstukken, schoen en accessoires komen. Het is een veel gebruikt concept op sociale media. Het valt vaak goed in de smaak bij de volgers en krijgt veel likes.

Ons idee

Doordat #OOTD zo populair is kwamen wij met het idee om een keer per week een post te maken voor op onze social media. We trekken dan leuke kleding aan, met een leuk kleurtje en zoeken daar een perfect bijpassende nagellak of gellak bij. Zo proberen we de leukste posts te maken en onze volgers het gevoel te geven dat we ons best doen om leuke content te verzorgen. Vanaf nu elke donderdag op ons Instagram verhaal: #OOTD.

Klik hier om ons te volgen op onze Instagram!

Klik hier om onze producten te shoppen!

Tagged , ,