Glitter & Glamour


Heb jij ook al een te gekke glitter outfit voor de feestdag? Laat je nagels er bij matchen. Shop bij ons onze prachtig Diamond Glitters. Meer dan 50 te gekke glitter kleuren om te matchen met jouw perfecte kerstoutfit. Want wie houdt er nu niet van een beetje Glitter & Glamour tijdens de kerst.

Diamond Glitter

De Diamond Glitter 56 is van superieure kwaliteit. Diamond Glitter 56 breng je aan over nagellak, Color Gel, Gellak of je kunt hem verwerken in gel of acryl zonder kleur verlies. De Diamond Glitters geven een top glitter effect op de nagel!

Klik hier om de Diamond Glitters te shoppen!

Inpoetsen met Diamond Glitter

Breng eerst 2 laagjes Color gel of gellak aan en hardt beide laagjes uit. Poets de glitter in de plaklaag van de gelpolish of color gel en hardt uit. Breng een topgel aan als afwerking.

Sugaren met Diamond Glitter

Breng een topgel aan en hardt deze gel niet uit. Strooi de glitter op de topgel en hardt het geheel uit. Werk de nagel niet af met een topgel.

Inhoud: 5 gr.
Maat 0.008

Kijk hier voor en uitgebreide gebruiksaanwijzing.

Glitter & Glamour bij Nagellakjes.nl

Natuurlijk doen wij bij Nagellakjes.nl er ook alles aan om onze showroom er tijdens de feestdagen zo mooi mogelijk uit te laten zien. Dit jaar gaan wij voor alles in het roze. Van de kerstballen tot aan de slingers, je kan het zo gek niet verzinnen.

Nagellakjes is ontstaan uit een jarenlange passie voor nagels.

Al bijna 30 jaar in de nagels…. wij zijn gestart met een nagelsalon waar 6 nagelstylistes full-time aan het werk waren met het mooi maken van nagels. Na een paar jaar zijn wij begonnen met een groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling waar merken als Caption, Sweden Nails, NLC, Orly, Essie en nog meer merken verkocht worden.

Wij krijgen al heel erg lang vragen van de consument of ze producten bij ons kunnen kopen. Dat was voor kort niet mogelijk omdat wij als groothandel niet aan de consument leveren. Maar daar is nu verandering in gekomen. Nu hebben we speciaal voor al onze nagellakjes een webshop gemaakt.

Wij wensen iedereen fijn shop plezier en we horen graag als we u kunnen helpen of adviseren.

Klik hier om ons te volgen op Instagram! Zo blijf je op de hoogte van de te gekke trends op gebied van Nagelstyling.

Tagged ,