Onze merken

Onze merken

NLC – Nail Line Cosmetics

Door de jarenlange ervaring in nagelstyling hebben wij een eigen label producten ontwikkeld: NLC genaamd. Een complete lijn producten voor de professionele nagelstyliste. De productlijn van NLC staat altijd garant voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zullen altijd trends en ontwikkelingen op de voet volgen en op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van onze klanten. Daarom zal het assortiment producten altijd in ontwikkeling zijn en zullen er regelmatig nieuwe producten gepresenteerd worden met de daarbij horende technieken.

NLC is de productlijn van Nail Line Cosmetics die gespecialiserd is in gelnagel producten. Een zeer uitgebreid assortiment voor de professionele nagelstyliste. Builder Gels, self-levelling Gels, Extension Gels, Color Gels, Shimmer Gels, Glitz Gels, Pearl Gels en zelfs een collectie 3D Color Gels.

Sweden Nails

Wij, als Nail Line Cosmetics, zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van zeer goede kwaliteit, ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief. Sweden Nails Gelpolish is een gellak systeem en geeft de natuurlijke nagel kleur voor enkele weken. Dit systeem is geschikt voor de nagelsalon, kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon. Nail Line Cosmetics is exclusief verdelen van Sweden Nails in Nederland en België.

Caption

Caption is ontwikkeld door de broers Greg en Habib Salo – oprichters en eigenaren van het bekende Young Nails Inc. Zij ontwikkelden de unieke LacQ3 technologie. Door een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie te combineren met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.

D’azur

D’Azur is een jong, dynamisch en luxueus Spraytan merk, ontwikkeld op basis van 25 jaar
ervaring in de spraytan industrie in zowel de USA als UK. Deze kennis en ervaring hebben
ervoor gezorgd dat de tanning solutions van D’AZUR zich positief onderscheiden wat betreft
kleur, geur en duur van de tanning.
Naast de natuurlijke en warme bronze toon welke je zult ontdekken bij D’Azur, hebben de
producten niet de nadelige geur zoals je die normaliter bij zelfbruiners kent.
Door toepassing van zeer hoogwaardige DHA, de organische uit suikerriet gewonnen stof,
die jouw huid doet bruinen, bereiken we zeer egale resultaten die net iets langer blijven
zitten.
Het spreekt voor zich dat D’AZUR enkel en alleen gebruik maakt van organische
ingrediënten en dat alle producten tevens allergenen, parabenen en dierproefvrij zijn
ontwikkeld.
D’AZUR is continue bezig met productinnovatie, waardoor continuïteit kan worden verwacht
en niet alleen de kwaliteit van de producten, maar ook in aanvullende nieuwe producten.

Curasano

Meerdere jaren van onderzoek en ontwikkeling door trouwe medewerkers gingen vooraf totdat we in 2008 besloten om naar buiten te treden en Curasano op te richten.

Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. We willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren.

Met onze reeks van natuurlijke producten willen we het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam, en dit op een natuurlijke manier.

Een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die succesvol Curasano tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Curasano wil op het gebied van gezondheid en natuurlijke huidverzorging een leidende rol spelen in de Europese markt.

Young Nails

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. Young Nails Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp. Perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels.
Het product hecht zich perfect aan de natuurlijke nagel, luchtrandjes zijn verleden tijd. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen.

Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.

Spa Rituals

Alle producten van Spa Rituals zijn op een manier geproduceerd die het milieu zo min mogelijk belast. ‘Vegan’ is het sleutelwoord. Veganisten zien zo veel mogelijk af van voeding, kleding, medicijnen en cosmetica verkregen via het gebruik van dierlijke producten. SpaRituals is wat dit betreft zijn tijd ver vooruit. Een luxe cosmeticalijn met kwalitatief hoogwaardige en eco-vriendelijke ingrediënten. Bovendien verhogen de natuurlijke grondstoffen de effectiviteit van de producten. Alles wordt geproduceerd met organisch materiaal, met behulp van leveranciers die hetzelfde productieproces hanteren en een bijzonder hoge standaard hebben.

EZ Flow

Al meer dan 25 jaar is EzFlow een industrieel innovator op het gebied van nagelvorzingsproducten en producten voor kunstnagelsystemen. Denk daarbij aan nagelriemolie, handcrème en gel.

EzFlow is verantwoordelijk voor vele primeurs in de industrie en de ontvanger van vele prijzen!

EzFlow is wereldwijd bekend als een wedstrijd merk die altijd een stapje voor heeft op andere merken op het gebied van technologie en onderzoek. EzFlow zet zich in voor mondiale vorming en professionele ontwikkeling.

De missie van EzFlow is om producten te maken die voldoen aan de verwachtingen van salon eigenaren én nagelstylistes! Daarom is EzFlow ook gemaakt voor nagelstylistes, door nagelstylistes.

With EzFlow, you can…

Seche

Seche, Inc werd opgericht in 1991 voor de productie, verkoop en distributie van de revolutionaire technologie die uiteindelijk Seche Vite Dry Fast Top Coat is geworden.

Het is vanaf het begin de bedoeling geweest om deze geweldige technologie te leveren aan de professionele nagelstyliste. Seche Vite was de eerste gepatenteerde niet vegelende, sneldrogende Top Coat die de onderliggende nagellak veel sneller uithardt. Hiermee creëerde Seche Vite een meer duurzame schild dan ieder ander product op de markt op dat moment en zelfs tot op de dag van vandaag. Het is nog steeds, na meer dan een decennium, de mooiste en meest geprezen top coat voor nagellak in de wereld.