Bestellen & verzenden

Bestellen en verzenden

Onze webshop is zo ontworpen dat het u gemakkelijk wordt gemaakt om uw bestelling te plaatsen en te betalen.

U kunt er voor kiezen om een klant-account aan te maken, maar dit is niet nodig om bij ons te kunnen bestellen.
Een klant-account bied u wel het voordeel dat u bij een volgende bestelling niet al uw gegevens opnieuw hoeft in te vullen en u kunt dan ook gebruik maken van het verlanglijstje.

Al onze leveringen worden verzonden met DHL.

Wij hebben geen invloed op de aflevertijden van DHL, wij doen ons uiterste best om zo snel mogelijk uw bestelling af te leveren conform de aangegeven levertijd. Onze vaste verzenddagen zijn dinsdag, woensdag en donderdag. Daarvoor geldt dan ook; op dinsdag, woensdag en donderdag voor 15.00 uur besteld, het pakket is de volgende dag in huis.
Dit geldt als alle producten op voorraad zijn en bij een bestelling waarbij de betaling volledig aan ons is voldaan.

Verzendkosten

1. De verzendkosten binnen Nederland: €5,80
2. De verzendkosten naar België €9,25
3. De verzendkosten naar Duitsland: €12,90
4. Gratis verzending vanaf €50,- (NL, BE & DE)

Betalen

U kunt betalen door middel van:
1. Directe bankoverschrijving
2. Overboeking
3. Belfius Direct Net
4. Creditcard
5. IDEAL
6. Klarna ‘Achteraf betalen’
7. KBC/CBC betaalknop
8. Bancontact/ Mister Cash

Directe bankoverschrijving

Als u heeft betaald via een bankoverschrijving zal uw bestelling direct worden verzonden zodra uw betaling is bijgeschreven op onze rekening.

Overboeking

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.
Als een klant kiest voor overboeking, krijgt hij een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. De klant kan vervolgens direct inloggen in zijn eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of hij kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar zijn e-mail te sturen en het later over te maken.
Zodra de betaling is geslaagd ontvang je een terugkoppeling van Mollie (via de API en/of per e-mail en SMS). Zo hoef je dus niet je eigen bankrekening in de gaten te houden. Klopt de transactie niet? Dan stort Mollie deze automatisch weer terug.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste Belgische banken. De bank voorziet in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De klant kiest eerst Belfius als betaalmethode en kiest vervolgens of hij via mobiel wil verkopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. De klant kan snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kiest de klant voor Belfius Direct Net? Dan heeft hij zijn kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te accorderen.

Creditcard (mastercard of Visa)

Betalen met een creditcard is erg makkelijk. Het enige dat klanten hoeven te doen is hun kaartgegevens invullen en de betaling autoriseren. Met behulp van onze Recurring API is het ook mogelijk om one-click betalingen, gespreide betalingen en andere complexe betaalstructuren te faciliteren via creditcard.

IDeal

Met iDeal kunt u veilig, gemakkelijk en snel uw bestelling bij Nagellakjes.nl afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw bank (die beveiligd wordt door uw eigen bank).
Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank en Fortis, Knab & alle overige banken.
U kunt met iDeal betalen door tijdens het bestelproces te kiezen voor de iDeal betaalwijze. Tijdens het bestelproces krijgt u de betaalpagina van uw bank te zien waar u online kunt betalen. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven.

Klarna ‘Achteraf betalen’

Met Klarna ‘Betaal later’ betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze heeft ontvangen en besloten hebt deze te houden.
U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand hebt en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.
Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van uw aankoop vindt u terug op de rekening die u van Klarna ontvangt. Natuurlijk kunt u de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of bovenaan deze pagina.

Betaalknop KBC/CBC

Met de KBC/CBC-betaalknop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC eenvoudig online betalen. KBC richt zich op het Vlaamstalige deel van België, CBC daarentegen, is volledig Franstalig. Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Bancontact

Bancontact is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als de iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.