Upvoted 209 Date Night

Deze Upvoted 209 Date Night is een nagellak met een goede dekking en een hoogglans afwerking. Het is een langdurige en hoog gepigmenteerde lak en buiten dat is het ook nog 100% vegan. Voor een persoon die allergisch is voor chemicaliën is dit erg belangrijk. Ook is de nagellak is 10 Free en de schadelijke ingrediënten zitten er niet in.

Klik hier om de nagellak te bekijken.

Upvoted nagellak

Deze mooie rode kleur Upvoted Date Night 209 is een dekkende nagellak die snel droogt en lang op de nagel blijft zitten. Het is een ideale kleur voor de koude dagen, maar ook erg leuk voor de zomer. Door de donkere rode kleur, is het aan te raden een basecoat zoals de “The One On Top” van te voren aan te brengen zodat u de natuurlijke nagel beschermt tegen verkleuren. Naast het verkleuren tegen te gaan, zorgt de basecoat er ook voor dat uw nagellak langer blijft zitten. Met een topcoat geef je de nagellak een mooie hoogglans afwerking en hierdoor blijft de nagellak nog langer zitten.

Kenmerken Upvoted Date Night

De Date Night 209 van Upvoted heeft een paar erg fijne kenmerken die fijn zijn voor het zoeken van de perfecte nagellak. Het is een 100% vegan en 10 free nagellak, die ideaal is voor mensen die bepaalde allergieën hebben. Verder heeft het een goede dekking en blijft de kleur lang zitten. Ondanks de goede dekking is deze nagellak erg gemakkelijk aan te brengen is is niet dik vergeleken de meeste nagellakjes. Daarnaast heeft de nagellak een hoogglans afwerking en een langdurige formule waardoor de nagellak lang blijft zitten zonder af te schilferen. Een ideale en fijne lak dus, voor als je een dekkende maar makkelijk aan te brengen nagellak zoekt.

Tagged , , , ,