Curasano

Curasano Spraytan wordt aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten. Curasano Spraytan is en gezond en veilig alternatief voor een mooie en zachte gebruinde huid zonder dat je je bloot stelt aan de schadelijke UV-stralen van de zon.

Klik hier om Curasano te bekijken op de site.

Assortiment Curasano

Op nagellakjes verkopen wij allerlei producten van Curasano. De spraytan verkopen wij in verschillende kleuren, die mee bruint net als de huid, in de zon. Daarnaast hebben wij ook Sentz. Die zorgen ervoor dat je de spraytan egaal kan aanbrengen, zonder vlekken. Het zijn zachte handschoenen die gemaakt is met microvezelstructuur en uitwasbaar is. Dit is handig voor de plekken waar je wat moeilijker bij kan. Wij verkopen deze in twee verschillende maten. Als je liever geen handschoen gebruikt, kan je kiezen voor de Kabukiz kwast. Deze kwast zorgt er ook voor dat je een mooie egale bruine gloed hebt.

Voordelen spraytan

Het fijne van de spraytan is dat het gemakkelijk en vlekkenloos aan te brengen is. Door de vitamines in de spraytan is het niet schadelijk en voed het de huid. Hierdoor kan iedereen het veilig gebruiken, pas op, er zit paardenkastanje extract in. Hier moet je mee oppassen voor noten allergie. Het heeft geen geur en je blijft binnen 7-10 dagen mooi bruin.

Tagged , ,