Caption

Caption nagellak is een nagellak van hoge kwaliteit. De nagellak geeft de look van een gellak, is makkelijk aan te brengen, droogt snel, heeft een hoge glans en blijft tot wel negen dagen zitten. Voor een optimaal resultaat kunt u een basecoat en topcoat gebruiken.

Klik hier om Caption te bekijken.

Nagellakjes van Caption

De nagellakjes van Caption zijn opgericht door de eigenaren van Young Nials. Zij hebben een formule ontwikkeld die ervoor zorgt dat je met een nagellak, de look van gelnagels krijgt. De nagellakjes drogen ook 3 keer sneller dan een gewone nagellak, zonder gebruik van een UV of LED lamp. Voor een echte gellook, gebruik je de basecoat en topcoat. Deze zorgen ervoor dat je nagellak langer blijft zitten. De basecoat houd ook gele nagels tegen en verzorgt de nagel.

Kleuren

Door de vele kleuren die Caption aanbied heb je altijd mooie verzorgde nagels. De felle kleuren voor de zomer, of de donkere kleuren voor de winterdagen. Voor elke gelegenheid heeft Caption mooie kleuren nagellak. Zo kun je ook combineren met je outfits, aangezien het snel droogt.

Tagged , ,