Start van de zomer!

De zomer gaat weer van start! Met de mooiste nagellakjes van Upvoted maak je je zomer compleet. Door mooie felle kleurtjes te gebruiken krijg je de zomer vibe op je nagels. De nagellakjes geven je een mooie hoogglans afwerking en goede dekking, zoals een nagellak hoort te zijn.

Bekijk hier Upvoted nagellak.

Upvoted

Upvoted nagellak is 100% vegan & 10 free. Door de vraag naar vegan nagellak heeft Upvoted zijn nagellakjes gemaakt. Door ze 100% vegan te maken is het niet schedleijk en worden er geen dieren of andere gekke dingen gebruikt voor in de nagellak. toch hebben de nagellakjes van Upvoted een goede dekking en geven de look van een gellak door de hoogglans die de nagellak bevat.

Zomer trends

De zomer trends van 2021 zijn erg breed. Van neon tot nude, alle kleuren zijn helemaal hot deze zomer. Opvallend zijn de neon kleuren helemaal hot deze zomer, door de felle kleuren die je een echte zomerse vibe geven. Daarnaast zijn wit en zwart ook altijd kleuren waar je veilig mee zit. Deze kleuren kunnen bij elke outfit en kun je het hele jaar door dragen. Wit is echter een kleur die elk jaar, het hele jaar door terug komt. Dit geldt ook voor nude kleuren.

Tagged , ,