Green Tea

Green Tea

Sweden Nails nagellak Green Tea in the picture💅❤️

Vandaag zetten we het kleurtje Green Tea in the picture! Een mooi fris groen kleurtje🌿

Shop #Green Tea hier

Green Tea

Sweden Nails nagellak Green Tea 8 Free: de ‘next generation’ nagellak!

8 free nagellak: vrij van de ‘ big 8’ toxische stoffen.

Sweden Nails richt zich op de beste ingrediënten die zacht zijn voor de natuurlijke nagels. De vraag naar zachte ingrediënten, veganistische producten etc. neemt bij de consument echt toe. Dus voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg goed. Sweden Nails nagellak is ook 100% veganistisch.

8 Free nagellak van Sweden Nails zonder de ingrediënten:

Geen Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat – Kamfer – Parabenen – Triphenyl Fosfaat – Sulfaten

Sweden Nails

Wij, als Nail Line Cosmetics, zijn al jarenlang een betrouwbare leverancier voor nagelproducten. Wij vinden kwaliteit en betrouwbaarheid voor een eerlijke prijs belangrijke speerpunten en dat vinden we terug in Sweden Nails. Het zijn producten van zeer goede kwaliteit, ze zijn onderscheidend, de prijs is zeer aantrekkelijk en het merk is zeer innovatief. Sweden Nails Gelpolish is een gellak systeem en geeft de natuurlijke nagel kleur voor enkele weken. Dit systeem is geschikt voor de nagelsalon, kapsalon, schoonheidssalon en pedicuresalon. Nail Line Cosmetics is exclusief verdelen van Sweden Nails in Nederland en België.

NLC – Nail Line Cosmetics

Door de jarenlange ervaring in nagelstyling hebben wij een eigen label producten ontwikkeld: NLC genaamd. Een complete lijn producten voor de professionele nagelstyliste. De productlijn van NLC staat altijd garant voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij zullen altijd trends en ontwikkelingen op de voet volgen en op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van onze klanten. Wij vernieuwen regelmatig ons assortiment en volgen de laatste trends!

NLC is de productlijn van Nail Line Cosmetics die gespecialiserd is in gelnagel producten. Een zeer uitgebreid assortiment voor de professionele nagelstyliste. Builder Gels, self-levelling Gels, Extension Gels, Color Gels, Shimmer Gels, Glitz Gels, Pearl Gels en zelfs een collectie 3D Color Gels.

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,