Top Coats op een rij!

Top Coats op een rij!😍

Elke topcoat heeft zijn eigen unieke eigenschappen! Wij hebben de Top Coats op een rij voor je gezet❤️

Top Coats op een rij van links naar recht:
#Sweden Nails – Shine and go
#Caption – Top Coat LacQ 3
#NLC – UV Top Coat
#Spa Rituals – Top Coat Duurzaam

Shine & Go Top coat Sweden Nails

Sweden Nails Nagellak Shine & Go Topcoat zorgt voor een sterke afwerking van de kleurlak, de kleurlak droogt snel en krijgt een hoogglans.

Shop hier

Top Coat Caption

De Caption Topcoat is de laatste stap van het systeem en geeft een prachtige en langdurige hoogglans. Tevens is de Topcoat touch-dry binnen enkele seconden waardoor je vanaf nu razendsnel je nagels kunt lakken!

Shop hier

UV Top Coat NLC

Een speciale UV Topcoat van NLC die uitgehard wordt onder UV licht of onder een leeslamp.

Door het licht wordt de topcoat sneller droog en hard. Na uitharding is deze UV Topcoat erg hard en dus slijtvast waardoor de nagellak langer mooi blijft.

Shop hier

Top Coat Gold Spa Rituals

Ervaar de duurzame kleuren van de GOLD Collectie. Deze nieuwe collectie bevat de Smudge Repair Technologie die de draagbaarheid van de manicure zal verdubbelen!

Shop hier

Over ons

Nagellakjes is ontstaan uit een jarenlange passie voor nagels.

Al bijna 30 jaar in de nagels…. wij zijn gestart met een nagelsalon waar 6 nagelstylistes full-time aan het werk waren met het mooi maken van nagels. Na een paar jaar zijn wij begonnen met een groothandel en opleidingsinstituut voor nagelstyling waar merken als Caption, Sweden Nails, NLC, Orly, Essie en nog meer merken verkocht worden.

Wij krijgen al heel erg lang vragen van de consument of ze producten bij ons kunnen kopen. Dat was voor kort niet mogelijk omdat wij als groothandel niet aan de consument leveren. Maar daar is nu verandering in gekomen. Nu hebben we speciaal voor al onze nagellakjes een webshop gemaakt.