Upvoted nagellakken

Upvoted nagellakken – Al onze Upvoted nagellaken geven een geweldige dekking en een hoogglans afwerking. Wie wil dat nou niet.

Klik hier voor meer informatie

Gebruik de Upvoted nagellakken om uw nagels te beschermen voordat u ze in een Upvoted nagellak kleur gaat lakken. Door de basecoat zullen uw nagels minder snel verkleuren, maar ook de nagellak zal langer blijven zitten. Zeker als je ook een toplaag gebruikt. Gebruik Upvoted nagellak “The One on Top” voor een hoogglanzende afwerking. Gebruik ook “The One on Top” om afschilfering van de nagellak kleur en verkleuring te voorkomen.

Kenmerken Upvoted nagellak:

– Hoogglans afwerking
– Langdurige formule
– Geweldige dekking
– Hoog gepigmenteerd
– Eenvoudige toepassing
– 100% Vegan
– 10 Free

Gebruik Upvoted nagellak

Breng eerst een laag van de Upvoted base coat aan op de nagel. Vervolgens breng je twee lagen aan van de Upvoted nagellak naar keuze en je eindigt met een laag van de Upvoted top coat “The One on Top”. Laat elke laag goed drogen voordat u de volgende aanbrengt. Gebruik de Nailperfect Nail Polish remover (non) acetone om de nagellak te verwijderen.

Upvoted nagellak- 10 Free:

De Upvoted nagellak : 100% Vegan & 10 Free.

De vraag naar veganistische producten en zachte ingrediënten etc. neemt bij de consument erg toe. Voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg belangrijk. De Upvoted nagellak is voor deze personen daarom ook een musthave. De Upvoted nagellak is ook 100% veganistisch en glutenvrij. De nagellak is dierproefvrij.

Upvoted nagellak – 10 Free nagellak van Upvoted zonder de ingrediënten:

Geen Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat – Kamfer – Parabenen – Triphenyl Fosfaat – Sulfaten- Xyleen – Ethyl Tosylamide – MeHq en HQ.

Ga hier naar de webshop voor andere kleuren.

Tagged , , , , , , , , , , ,