Tip! Protein Bond

Tip! Protein Bond

Protein Bond – Het wondermiddel van Young Nails! Perfecte hechting voor alle merken nagellak, Ook is er proteïne aan toegevoegd om de natuurlijke nagel te voeden.

Gebruik Young Nails Protein Bond:

Ontvet eerst de natuurlijke nagel met een sterke Remover of Nail Prep. Buf de natuurlijke nagel heel zachtjes op met een zachte buffer en ontvet de natuurlijke nagel nogmaals met een sterke Remover of Nail Prep. Breng nu de Protein Bond aan op de natuurlijke nagel. Nu is de natuurlijke nagel klaar om gelakt te worden.

Door het gebruik van de Protein Bond zal nagellak langer en beter blijven zitten, zeker aan de top van de natuurlijke nagel.

Young Nails

De laatste technologie op het gebied van UV-Gels. Young Nails Gels zijn geurloos, bevatten geen schadelijke stoffen en geven geen branderig gevoel in of voor de UV-lamp. Perfect voor uw (zeer) allergische klanten. Met Young Nails Gel maakt u prachtige, sterke en duurzame nagels.
Het product hecht zich perfect aan de natuurlijke nagel, luchtrandjes zijn verleden tijd. Gebruik Young Nails Gel Systeem voor de versteviging van de natuurlijke nagel en voor mooie stevige nagelverlengingen.

Elk product in het Young Nails Gelsysteem is ontworpen om in combinatie te gebruiken. Young Nails geef u de meest schitterende, duurzame nagels die de nagelstyliste en haar klanten zich kunnen wensen.

Tagged , , , , ,