Sweden Nails Nagellak Roze

Sweden Nails Nagellak Roze – Pink always in season! ❣️

Voor welke kleur roze ga jij?

‘Princess’ ‘Rasberry’ ‘Flower Power’ ‘Butterfly Pink’

Super mooie kleuren voor in de lente en voor in de zomer, maar de kleur roze kan natuurlijk in elk seizoen!
Ik vind roze een super kleur en draag hem ook zeker elk seizoen. Het past super leuk bij de zon, maar het is ook lekker vrolijk voor in de winter.

De nagellakjes van Sweden Nails zijn Vegan en 8-free.

Geen Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat – Kamfer – Parabenen – Triphenyl Fosfaat – Sulfaten

Sweden Nails

Sweden Nails richt zich op de beste ingrediënten die zacht zijn voor de natuurlijke nagels.
De vraag naar zachte ingrediënten, veganistische producten neemt bij de consument echt toe.

Sweden Nails producten zijn dierproefvrij en 100% veganistisch, dus daarom zeer geschikt voor veganisten. En daarom dus ook erg goed voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën.

Sweden Nails is opgericht door Cissi Karlhagen en Linda Hallberg. Na jarenlang een Nail & Beauty opleidingsinstituut in het centrum van Stockholm te hebben gerund, wilden ze eigenlijk hun business ontwikkelen. Daarom zijn ze hun eigen label voor Gelpolish gestart. Ze wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan en daarom is het Sweden Nails geworden. ‘S’ in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan en dit is waar het jaren geleden mee begon. Gebaseerd op jarenlange ervaring met andere merken en producten was hun doel een perfecte Gelpolish te ontwikkelen met een uitgebreid assortiment kleuren. Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs. Een super hoogglans Gelpolish dat zeker voor 4 weken mooi blijft, de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft en makkelijk te verwijderen is. “Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent”.

Bekijk hier alle roze kleurtjes van Sweden Nails Nagellak.

Tagged , , , , , ,