caption nagellak

Caption nagellak is een nagellak van hoogwaardige kwaliteit, geeft een gellak look, is makkelijk aan te brengen, is super snel droog, glanst als een spiegel en blijft tot wel negen dagen zitten. Optimaal resultaat wordt pas verkregen wanneer de Basecoat en Topcoat van Caption worden gebruikt.

Klik hier voor de Caption nagellak

Caption

Caption is een nagellak zo ontworpen dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn maar de look hebben van gellak. Met behulp van de base en gelcoat blijft de nagellak tot wel 9 dagen zitten. de nagellak blijft hard door de formule die speciaal gemaakt is. Hierdoor heb je de verzorging van de nagel maar toch een mooie look.

Ontstaan van Caption nagellak

Caption nagellak is ontstaan door twee broers. Zij zijn de oprichters en eigenaren van Young Nails, waar Caption onder valt. De broers hebben een speciale techniek ontwikkeld dei LacQ3 heet. Deze techniek zorgt ervoor dat de nagellak lang op de nagels blijft zitten en een gel look krijgen. Zonder UV of LED lamp en toch snel drogend heb je de mooiste nagels die tot wel 9 dagen blijven zitten. Door de vele kleuren kun je je nagels met elke look afmaken.

Tagged , , , , ,