Caption Art Screens

Caption Art Screens

Swipe, Stamp & Done! De Caption Art Screen kit kun je met behulp van stempels prachtige motieven maken voor de nagels als finishing touch!

De Caption Art Screens bestaan uit stempelplaten met in totaal 24 prachtige fashiondesigns, een swiping card en een tweezijdige stempel. De collectie bestaat uit vaste Art Screens én Limited Editions die ieder seizoen vernieuwd worden passend bij de nieuwste trends. Dankzij de Lacq³-technologie zijn de lakken van Caption intens gepigmenteerd en hierdoor perfect om op te stempelen.

Gebruik:

  1. Breng een Caption basecoat aan en een basiskleur bijv. Metallic Zilver.
  2. Hierna breng je een Caption Lucents kleur aan.
  3. Breng een Caption Lucents kleur aan op de Art Screen kit en strijk deze uit tot het een glad motief wordt.
  4. Zet de stempel op de kit en direct erna op de nagel.
  5. Werk de nagel af met nog een Caption Lucents kleur voor meer kleurrijke effecten en een topcoat.

Caption unieke nagellak technologie

CAPTION nagellak maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke next generation technologie met meerdere patenten. Deze unieke LacQ3 technology is verwerkt in zowel de kleuren als de Base- en Topcoats, die zorgen voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt.

CAPTION nagellak is een nagellak die daardoor gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten. Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur.

De LacQ3 technologie is een innovatieve drievoudige laag van duale polymeer technologie gecombineerd met vulkanisch gesteente, hars en plantaardige plastificeerders. Hierdoor is het mogelijk om een geavanceerd nagel kleur systeem te creëren dat de duurzaamheid van de gel heeft en drie keer sneller droogt zonder het gebruik van een UV of LED lamp.

Tagged , , , , , ,