Nagellakverdunner

Nagellakverdunner

Wist je dat je nagellak kan verdunnen met een nagellakverdunner?

  • Een paar druppeltjes is voldoende.
  • Het verandert de glans van je lak niet.
  • Het gaat doffe kleuren tegen.

Probeer bijvoorbeeld de nagellakverdunners Seche Restore of de Caption Gimme a Boost, waardoor je weer prettig kunt lakken met je nagellak!

Bekijk ze in onze webshop
https://www.nagellakjes.nl/product-categorie/specials/

Caption Gimme A Boost Polish Thinner

Speciaal ontwikkeld voor de Lacq³-technologie breng je met enkele druppels de lak weer in de juiste consistentie.

Door vele vragen om de ingedikte Caption lak te verdunnen, is de Caption Polish Thinner Gimme a Boost uitgevonden. Doordat je het flesje onnodig open laat staan, gaat je nagellak indikken. Je kunt de lak niet zomaar verdunnen, maar de Polish Thinner kan dat wel! Deze formule is zo geformuleerd, dat slechts enkele druppels voldoende zijn om een wat verdikte lak weer een goede consistentie en applicatie te geven.

Seche Restore

Seche Restore is een verdunner van de Seche Vite topcoat. Het zal de glans van je topcoat niet veranderen en zal de doffe verkleuring tegengaan doordat er gebruik is gemaakt van Seche Restore ingrediënten.

Bijzonderheden:

  • Verdunner van je topcoat
  • Houdt de glans
  • Gaat doffe verkleuring tegen

 

Seche Vite is de enige echt duidelijk niet vergelende Top Coat voor nagellak op de markt. Hierdoor is het uniek en het enige product waar je de speciale technologie kan vinden, die Seche Vite belichaamt, is in de Seche Vite fles zelf. Anderen kunnen imiteren, maar er is slechts één ware Seche Vite. Seche Vite kreeg US Patent bescherming op 14 juli 1992 en is sindsdien de vaandeldrager in de professionele handel.