lakken met Caption nagellak

Lakken met Caption nagellak

Caption nagellak by Young Nails
Lakken met Caption nagellak is bijzonder. Om optimaal te kunnen genieten van de door Young Nails gepatenteerde high-tech LacQ3 formule is het belangrijk deze informatie eerst goed door te lezen. Alleen in dat geval zijn onderstaande garanties voor het lakken met Caption nagellak van toepassing en heeft u optimaal plezier van uw aankoop. Neem deze informatie dus door voordat uw eerste CAPTION flesje wordt geopend. Door ultra-snelle droogtijd is het beter geen enkel flesje onnodig open te laten staan!

Caption maakt alle bestaande nagellak en gellak overbodig. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar laken met Caption nagellak is het allemaal: makkelijk thuis aan te brengen, binnen enkele seconden touch-dry en met de look van een gel zónder lamp. De lak kan tot wel 9 dagen blijven zitten en is binnen enkele seconden weer te verwijderen met polish

Over Lakken met Caption nagellak

Caption is een unieke lak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak super snel droog en blijft hij 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak. De lak is intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met polish remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met Caption nagellak in jouw favoriete kleur!

Lakken met Caption nagellak werkwijze

Stap 1. Start met de Caption Basecoat, werk hiermee alle 10 nagels geheel af (in verband met de droogtijd dus niet per hand of per nagel aanbrengen).
Stap 2. Ga verder met kleur van keuze en werk ook nu weer alle 10 nagels af. Bij enkele zeer lichte kleuren soms twee laagjes nodig.
Stap 3. Start direct na het aanbrengen van de kleurlaag of  Top Effect met de Caption Topcoat. Het is niet nodig om te wachten totdat de vorige coat helemaal droog is, want de Topcoat werkt als een sealer. De Caption Topcoat (naar keuze glans of mat) verzegelt het geheel en droogt de applicatie zeer snel.
Stap 4. Het eindresultaat (3 lagen) is klaar en ‘touch dry’ binnen een minuut. WACHT echter 12-15 minuten om de LacQ3 formule volledig uit te laten werken. Het heeft na de uitwerktijd de look en hardheid van gel!

OPTIE: De uitwerktijd van de LacQ3 formule kan met enkele minuten worden versneld door gebruik van de Dry Drops.
Let op: in verband met de snelle droogtijd en ter voorkomen van het indikken van de nagellak: Sluit elk flesje eerst goed af voordat het flesje van de volgende coat wordt geopend.

Lakken met Caption nagellak garanties:

1. Blijvend mooie verzorgde nagels met ‘gellook’, zonder afbladderen.
2. Houdt tot wel 9 dagen, afhankelijk van lifestyle en conditie van de natuurlijke nagels. Betrouwbare ‘vuistregel’ is: resultaat blijft 2 tot 3 maal langer zitten dan met andere lakken.
3. een (uiterst zeldzame) tussentijdse chip is in een handomdraai bijgewerkt, zonder kleurverschil.
4. CAPTION Basecoat maakt broze en beschadigde nagels binnen twee maanden sterker.
5. Absoluut veilig, beschadigd de natuurlijke nagel niet, ook niet bij het verwijderen!
6. Houdt langer als nagels professioneel (zoals in de salon) zijn voorbehandeld (dwz.: met zachte sponsvijl voorzichtig bufferen, vetvrij maken, reinigen met alcohol en voorbehandelen met Young Nails Proteinbond).
7. Bij gebruik op broze en beschadigde nagels of na verwijderen van een gel- of acrylapplicatie, direct een geweldig resultaat. De houdbaarheid van dit verkregen resultaat is echter kort. Bij broze en beschadigde nagels is de houdbaarheid van het eindresultaat niet gegarandeerd en sterk afhankelijk van de algemene conditie van de natuurlijke nagels.
8. Geeft ook over acryl en gel een zeer mooi resultaat.

CAPTION nagellak techniek.

CAPTION is makkelijker in gebruik dan gewone nagellak, maar mag niet aangebracht worden op de bekende ‘ouderwetse’ manier. De high-tech LacQ3 formule droogt daarvoor te snel. Maak daarom enkele minuten vrij voordat er een flesje wordt geopend, want de lakken zijn (echt) al droog voordat dit is uitgelezen!

1. Het lakpenseel strijkt makkelijker uit en is gevormd op de gemiddelde nagelriem (ovaal). Is ook dikker en breder, neemt daarom meer lak op dan normaal.
2. Na de opname van de lak niet teveel lak van het penseel afstrijken. Om het (gelachtige aanvoelende) product te laten levellen en problemen te voorkomen met de droogtijd, niet te droog werken. Bij te droog werken ontstaat streepvorming.
TIP: Strijk het kwastje na het dippen slechts eenmaal licht af langs de flessenhals. Er blijft dan één kant van het kwastje ‘nat’. Gebruik de natte kant voor de applicatie. (Groot nagelbed? Dan geen lak afstrijken. Voor de leveling is dan alle lak nodig).
3. Het lakpenseel maakt een dekkende applicatie mogelijk in één aanzet. Een penseelstreek is voldoende. Met de kwast “tippen” en meervoudig strijken is ‘not done’, want dit geeft door de ultrasnelle droogtijd een slecht resultaat.
4. Werk vanwege de droogtijd ook niet per hand of per nagel, maar breng de coating van het flesje dat openstaat direct aan op alle 10 nagels: Basecoat, dan kleur of (en) Top Effect van keuze, eindig met Topcoat. Breng altijd aan in combinatie met de Basecoat en Topcoat, anders werkt de LacQ3 niet.
5. Na het aanbrengen van een laag op 10 nagels is de coat niet helemaal droog, maar wel al klaar voor de volgende coating. Elke volgende coat kan dus worden aangebracht nadat alle 10 nagels gelakt zijn. (Vandaar de aanwijzing niet per hand of per nagel te werken.)
6. Voor het aanbrengen van de volgende coat eerst het flesje afsluiten dat daarvoor is gebruikt. Laat het niet openstaan! CAPTION’s ultrasnelle droogtijd veroorzaakt dan stroperige- dikke lak. Voorkom ook dat lak lekt over de rand van het flesje, geeft problemen met sluiting.