Upvoted nagellak

Upvoted nαgellαk …

Vanaf nu zijn er ook nagellakken bij ons te verkrijgen van Upvoted!

𝐙𝐢𝐣𝐧 𝐳𝐞 𝐧𝐢𝐞𝐭 𝐩𝐫𝐚𝐜𝐡𝐭𝐢𝐠?!😍

Nagellak van Upvoted Langdurige, sneldrogende nagellakken van hoge kwaliteit om uw assortiment compleet te maken. Ideaal als retail item voor salons, maar ook een perfecte aanvulling op elke (spa) manicure of pedicure behandeling.

Gebruik de nagellak “To Start With” om uw nagels te beschermen voordat u ze in een Upvoted kleur gaat lakken. Door de basecoat zullen uw nagels minder snel verkleuren, maar ook de nagellak zal langer blijven zitten. Zeker als je ook een toplaag gebruikt. Gebruik Upvoted “The One on Top” voor een hoogglanzende afwerking. Gebruik ook “The One on Top” om afschilfering van de nagellak kleur en verkleuring te voorkomen.

Kenmerken Upvoted nagellak:

– Hoogglans afwerking
– Langdurige formule
– Geweldige dekking
– Hoog gepigmenteerd
– Eenvoudige toepassing
– 100% Vegan
– 10 Free

Gebruik nagellak

Breng eerst een laag van de Upvoted base coat “To Start With” aan op de nagel. Vervolgens breng je twee lagen aan van de nagellak naar keuze en je eindigt met een laag van de Upvoted top coat “The One on Top”. Laat elke laag goed drogen voordat u de volgende aanbrengt. Gebruik de Nailperfect Nail Polish remover (non) acetone om de nagellak te verwijderen.

Upvoted nagellak- 10 Free:

De vraag naar veganistische producten en zachte ingrediënten etc. neemt bij de consument erg toe. Voor een persoon die zeer allergisch en gevoelig is voor chemicaliën is dit erg belangrijk. De nagellak is voor deze personen daarom ook een musthave. Upvoted is ook 100% veganistisch en glutenvrij. De nagellak is dierproefvrij.

10 Free nagellak van Upvoted zonder de ingrediënten:

Geen Formaldehyde – Formaldehyde hars – Tolueen – Dibutylftalaat – Kamfer – Parabenen – Triphenyl Fosfaat – Sulfaten- Xyleen – Ethyl Tosylamide – MeHq en HQ.

Ga hier naar de webshop voor andere kleuren.

Tagged , , , , , ,