Tips voor het vijlen van de natuurlijke nagel

Tips voor het vijlen van de natuurlijke nagel

Bekijk hier de tips voor het vijlen:

1.Gebruik de Profi-Vijl Zwart/Wit grit 240/300 van Nail Line Cosmetics

2.Plaats de vijl haaks tegen de natuurlijke nagel en niet schuin! Wanneer u de vijl schuin houdt, gaat u de natuurlijke nagel aan de voorkant dunner vijlen. Daardoor is de kans groot dat de nagels eerder gaan breken en/of de natuurlijke nagel slijt sneller korter.

3.Bepaal eerst de lengte door de nagel korter te vijlen, je mag rustig heen en weer vijlen mits het met de juiste vijl gedaan wordt.

4.Bekijk dan het model en vijl vanuit de zijkant naar het midden van de nagel, altijd één richting op.

5.Seal de lengte van de natuurlijke nagel met een polijstvijl.

Een nagelvijl voor het korter vijlen van de natuurlijke nagel. De grit 240-300 is een fijne grit die geschikt is voor het vijlen van de natuurlijke nagel.

Verschillende soorten vijlen

Nagellakjes.nl  biedt verschillende soorten vijlen aan:

  • Black Board 180-180 – Orly
  • Garnet Board 120-120 – Orly
  • Three way buffer – Orly
  • Polijstblok Roze
  • Polijstblok Wit

Bekijk de vijlen nu!

Over NLC

Nail Line Cosmetics is al bijna 30 jaar een groothandel en professioneel opleidingsinstituut voor nagelstyling en nagel- en handverzorging met als specialisatie gelnagels.

In 1988 is Gaby van de Putte gestart met een professionele nagelsalon: Art Nails. Art Nails was uitgegroeid tot een salon met 6 full-time nagelstylistes. Meer dan 15 jaar is Art Nails onze passie en ons kindje geweest.

Vanuit de ervaring en passie in deze salon is in 1991 een nagelgroothandel, Nail Line Cosmetics, opgericht en zijn we gestart met het geven van professionele opleidingen in nagelstyling en natuurlijke hand- en nagelverzorging, met als specialisatie gelnagels. Het NLC-concept opleidingen voor nagelstyling is dan ook uniek te noemen. De aankomende nagelstyliste wordt begeleid van A tot Z.

 

Tagged , , , , ,