Sale Orly nagellak

Mega sale Orly nagellak. Een aantal producten van Orly staan nu in de Sale. Voornamelijk nagellak. Orly is een professioneel merk met keuze uit veel kleuren. klik hier om naar de sale van Orly op onze website te gaan en kies jouw favoriete kleurtje uit.

Sale Orly nagellak

Het nagellak assortiment van Orly bestaat uit verschillende collecties. Van neon nagellak tot zachte pasteltinten. De inhoud van Miniatures nagellakes is 18 ML. Manicure Miniatures nagellakjes van Orly zijn er in verschillende kleurtjes met glitter, pearls, metallic, crèmes etc.

Orly nagellak kleuren

Er is een groot assortiment in de Sale Orly nagellak. Van felle zomerse kleuren tot warme winter kleuren. Voor ieder wat wils. Je vind in de sale 70 producten van Orly.

Het Ontstaan van Orly

In 2015 heeft ORLY zijn 40 jaren bestaan gevierd. Van de conceptie van de tijdloze nagellooks, de allernieuwste kleuren en design, tot wat is nieuw en wat gaat er komen op het gebied van nagels. Het is allemaal gecreëerd door de professionals van ORLY in LA. Orly stopt niet met het zoeken naar nieuwe en grote ideeën. Ze blijven met nieuwe ideeën komen.

De Gripper Cap

Een nieuw gestroomlijnd ergonomisch ontwerp van de dop, dezelfde geweldige softgrip! ORLY’s gepatenteerde Gripper Cap ™ blijft de professionele keuze voor eenvoudige opening en precisie prestaties. De Gripper Cap maakt het lakken makkelijk.

Tagged , ,