Kwastje Caption nagellak

Kwastje Caption nagellak

Wist je dat het kwastje Caption nagellakjes rond is afgesneden? Dit is uniek aan de Caption nagellak. Hierdoor is het makkelijker de nagellak mooi strak en in 2-3 strijken aan te brengen.
Lakken is nog nooit zo makkelijk geweest.

CAPTION nagellak, een nagellak zo hard als gel.

Het is bijna te mooi om waar te zijn. CAPTION nagellak heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, snel droog en een enorme glans. Ook blijft het tot wel negen dagen zitten.

Elke beauty addict kent het wel; even snel de nagels lakken en niet lang genoeg gewacht met drogen. Het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke week voor de boeg en na drie dagen weer nagels lakken.

Met CAPTION nagellak is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar en wanneer je maar wilt. CAPTION nagellak is in 10 seconden droog.

Wanneer je bij vinger nummer 10 bent, is je vinger nummer één droog. Dat is het niet alleen, de lakt blijft tot wel negen dagen zitten. En niet te vergeten bijna zo sterk als een gellak, met bijbehorende glans. Dit alles zonder lamp of andere hulpmiddelen. Een ongeëvenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry techniek.

Ga hier naar de webshop voor de Caption nagellakken.

Tagged , , , , , , ,