Curasano & D’Azur Tanningspray

Curasano & D’Azur Tanningspray

Curasano & D’Azur Tanningspray! Handig te gebruiken, snel resultaat en helemaal onschadelijk.

”It is The Season To Be Tanned!”🌞

Curasano Spraytan Express

Curasano Spraytan Express wordt aanbevolen door dermatologen en huidspecialisten. Een gezonde en veilige alternatief voor een mooie en zachte gebruinde huid. U stelt uzelf niet bloot aan de schadelijke UV-stralen van de zon of een solarium. Na het aanbrengen van Curasano Spraytan Express verkrijgt u onmiddellijk een prachtig gebronsende gloed. Tijdens de volgende uren zal deze zelfbruinende oplossing blijven evolueren. De verkregen gebronsde tan zal gedurende meerdere dagen zichtbaar blijven, gelijk aan het natuurlijke bruiningsproces.

Bekijk nu meer producten van Curasano

Voordelen Curasano Spraytan Express:

 • Zorgt onmiddellijk voor een mooie gebruinde huid.
 • Zonder parabenen.
 • Voedt de huid door een rijkelijke samenstelling met o.a. AloĂ« Vera, Vitamine-E, Vitamine-D, Ginseng, …
 • Eenvoudig en gemakkelijk aan te brengen.
 • Een natuurlijke en langdurige bruine huid.
 • Gezonde en veilige behandeling voor de huid.
 • Dermatologisch getest, geschikt voor alle huidtypes.
 • Fantastisch gevoel, je voelt en ziet er goed uit !
 • Gelijkmatige dekking zonder strepen of vlekken.
 • Geurloos en zonder conserveringsmiddelen.
 • Het gezonde alternatief voor schadelijke zonnestralen of zonnebank.
 • Droogt snel en zonder vlekken.
 • Kan veelvuldig gebruikt worden.

Natuurlijke producten
Onze producten bevatten actieve ingrediënten op natuurlijke basis.

Onmiddellijk effect
Door hun unieke samenstelling bieden onze producten een direct resultaat.

D’Azur Tanning Lotion Dark

D’Azur Tanning Lotion Dark is ideaal voor het gebruik met of zonder een spraytan behandeling, geeft de huid geleidelijk een natuurlijke gloed. De anti-cellulitis formule helpt voor een zachte en gladde huid.

D’Azur Tanning Lotion Dark is voorzien van 8% Dihydoxyaceton (DHA), welke zorgt dat de lotion in combinatie met de eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid een mooie natuurlijke donker bruine kleur verzorgt. DHA is al gekeurd door Europese Commissie voor consumenten en is als onschadelijk voor de volksgezondheid verklaard.

De D’AZUR Self Tan producten zijn voorzien van een heerlijke Almond-Vanille geur, zodat in tegenstelling tot andere Self Tan producten er geen sprake is van een onprettige nageur.

Voorbereiding aanbrengen D’Azur Tanning Lotion Dark

Voorafgaand aan het aanbrengen van een D’AZUR Self Tan product, is het van belang de huid goed te reinigen. Tevens is het van belang dat met een scrub (bijvoorbeeld de D’AZUR Polishing Body Scrub). Hierdoor zal je tan langer blijven zitten en egaler vervagen zonder vlekken.

1: Schud de flacon goed voor gebruik

2: Breng de Lotion aan op een zijde zachte Marvel Tanning Mitt.

3: Breng de Lotion met de tanning mitt gelijkmatig aan op het lichaam.

4: Laat de mousse 6 – 8 uur inwerken op de huid alvorens te douchen voor een langdurig resultaat.

De tan zal circa 5-7 dagen blijven zitten. De handen en het gelaat vervagen door het wassen het snelst. Het aanbrengen van de lotion kan herhaald worden zodra gewenst.

Wat is Spray Tanning?

Dihydroxyaceton (DHA) is een kleurloze suiker en het actieve bestanddeel in de gekleurde oplossing wordt gesprayd op de huid. De DHA oplossing verzorgt in combinatie met de eiwitten en aminozuren in de bovenste laag van de huid een goudbruine kleur. De kleur die je ziet op het moment van de behandeling is puur een kleur om zelf goed te zien dat je huid egaal is gedekt. In ongeveer 8 uur tijd zal de daadwerkelijke tan zich hebben ontwikkeld en zal worden onthuld na het douchen.

Is het veilig?

De D’Azur producten zijn veilig. Een D’Azur sunless tan geeft dezelfde resultaten als 10-14 dagen in de zon, maar zonder de schadelijke effecten van de zonnestralen. DHA is al meer dan 30 jaar goedgekeurd door de FDA voor gebruik in de beauty industrie. Er zijn geen nadelige gevolgen gemeld, anders dan kleine huidirritaties. Allergische reacties zijn uiterst zeldzaam. Als je eerder een allergische reactie hebt ervaren op zelfbruinende of andere beauty producten, test eerst het product op een klein gedeelte van de huid.

Tagged , , , , ,