Color Shots #Resort

Populair: Color Shots #Resort!ūüėć

De Color Shots van Caption zijn populair in onze webshop! De Color Shots #Resort heeft leuke vrolijke voorjaarskleuren! De kleuren die in het pakketje zitten zijn (in volgorde van links naar rechts):

#135 NOM NOM
#137 Heart You
#134 Always A Bridesmaid
#136 In The Moment

Tip! Leuk om als cadeau te geven!

CAPTION nagellak, een nagellak zo hard als gel.

Het is bijna te mooi om waar te zijn. CAPTION nagellak heeft het allemaal: makkelijk aan te brengen, snel droog en een enorme glans. Ook blijft het tot wel negen dagen zitten.

Elke beauty addict kent het wel; even snel de nagels lakken en niet lang genoeg gewacht met drogen. Het eerst zo prachtige resultaat is ineens minder mooi. Een drukke week voor de boeg en na drie dagen weer nagels lakken.

Met CAPTION nagellak is dit verleden tijd. Je lakt je nagels waar en wanneer je maar wilt. CAPTION nagellak is in 10 seconden droog.

Wanneer je bij vinger nummer 10 bent, is je vinger nummer √©√©n droog. Dat is het niet alleen, de lakt blijft tot wel negen dagen zitten. En niet te vergeten bijna zo sterk als een gellak, met bijbehorende glans. Dit alles zonder lamp of andere hulpmiddelen. Een onge√ęvenaarde glans, superieure duurzaamheid en een supersnelle touch-dry techniek.

Unieke Caption nagellak technologie

CAPTION nagellak maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een uniek next generation technologie met meerdere patenten. Deze unieke LacQ3 technology is verwerkt in zowel de kleuren als de Base- en Topcoats, die zorgen voor een perfecte gel-achtige manicure die zelfstandig hard wordt.

CAPTION nagellak is een nagellak die daardoor gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten. Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur.

Tagged , , , , , , , , , , ,