Bestseller Sweden Nails Hand & Body Lotion

Bestseller Sweden Nails Hand & Body Lotion

Onze bestseller van de Sweden Nails Hand & Body Lotion is: De geur Marbella met Aloë Vera!

De Marbella Lotion verbetert direct de huidstructuur en geeft de handen een jonge uitstraling. De lotion is prettig in gebruik en het maakt de handen zijdezacht. De Sweden Nails Marbella Lotion is een lotion die verrijkt is met vitamines en essentiële oliën met Aloë Vera. De lotion hydrateert, het verzorgt en beschermt de handen en de huid. Daardoor wordt de huid zijdezacht en geeft het een jongere uitstraling met een neutrale geur.

Verrijkt met vitamines, essentiële oliën en Aloë Vera, verbetert direct de huidstructuur en uitstraling, maakt de handen zijdezacht, geeft een jonge uitstraling en is prettig in gebruik.

 Sweden Nails Hand & Body Lotion

De Sweden Nails Hand & Body Lotion zijn verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren:

 • Paris
  Is verrijkt met vitamines en essentiële oliën met granaatappel.
 • Miami
  De Sweden Nails Miami Lotion is verrijkt met vitamines en essentiële oliën met kokosnoot.
 • Saint Tropez
  De Sweden Nails Saint Tropez Lotion is verrijkt met vitamines en essentiële oliën met perzik.
 • Stockholm
  De Sweden Nails Stockholm Lotion is verrijkt met vitamines en essentiële oliën met bloesem.

Sweden Nails

Sweden Nails is opgericht door Cissi Karlhagen en Linda Hallberg. De dames hebben jarenlang een Nail & Beauty opleidingsinstituut in het centrum van Stockholm gerund. Daardoor wilden ze eigenlijk hun business ontwikkelen en zijn ze hun eigen label voor Gel Polish gestart. Zij wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan, daarom is het Sweden Nails geworden.

S in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan, waar het jaren geleden mee begon.
Omdat ze jarenlange ervaring met andere merken en producten hadden was hun doel een perfecte Gel Polish te ontwikkelen. Daardoor is er een uitgebreid assortiment kleuren ontwikkeld.

Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurrerende prijs. Een super hoogglans Gel Polish die de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft. Daarom blijft het zeker voor 4 weken mooi blijft en is de Gel Polish makkelijk te verwijderen. “Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent”.

Tagged , , , , , , , , ,